Blog

Hoe je beslagen ten ijs komt met je viervoeter

Overname Hondenschool Epe

Hondenschool Epe verandert per 1 mei 2022 van eigenaar. Wat heeft dat voor gevolgen voor het reilen en zeilen van de hondenschool?

Welke (voer)beloning neem jij mee naar de training?

Als je met je hond aan het trainen ben, kan je er niet omheen: je beloont je hond als hij iets doet wat jij goed vindt. Maar ja, met wat? Hoe houd je jezelf en je hond gemotiveerd om te blijven trainen?

Hoeveel beweging heeft een hond nodig?

De social media worden overspoeld met berichten waarin hondenbezitters zeer voldaan foto's presenteren van hun viervoetige vrienden, volledig afgemat door een activiteit van een uur of wat met hoge intensiteit - uitgeput dus eigenlijk.

Giardia lijkt een steeds groter probleem te worden.

Giardia is een zeer besmettelijke eencellige darm parasiet, die voorkomt in het maagdarmstelsel. Giardia komt niet alleen bij honden voor, maar ook bij katten, andere dieren en mensen!

Hoe herken je een broodfokpuppy?

Hoe kun jij als koper nu weten dat je je pup bij een betrouwbare fokker koopt?

Gevaar Coronatijd: hond vind het eng om alleen thuis...

Een risico dat op de loer ligt in deze tijd is dat je hond het onprettig vindt om alleen (zonder jou) thuis te blijven.

Online Puppycursus

Gezien de verhoogde vraag naar pups en de (door corona) beperkte capaciteit van hondenscholen, nemen veel mensen hun toevlucht tot het volgen van een online puppycursus.

Waarschuwing: veel "light" producten bevatten xilito...

Iedereen weet, hopelijk, langzamerhand wel dat veel  zogenaamde "light"producten, zoals "Snelle Jelle" (koek)  een alternatieve zoetstof als xilitol of aspartaam bevatten.

Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!