Tarieven

Hoe lang duurt een cursus en wat kost het?

Starterscursussen

Puppycursus
– 10 wekelijkse lessen van 45 minuten
– Lesgeld: € 179,50. Dit bedrag is inclusief WhatsApp-support gedurende de cursus en aanvullende theorie online.

Let op! Cursussen die in juli starten, bevatten vanwege de zomervakantie 8 lessen voor €143,50. Er is naast de cursus in dez zomerperiode ruimte om losse puppylessen te volgen tegen een gereduceerd tarief.

Basiscursus
– 6 wekelijkse lessen van 45 minuten
– Lesgeld: € 134,50. Dit bedrag is inclusief cursusboek en Mikka Clikka Ringclicker.

Puberpupcursus
– 5 praktijklessen van 45 minuten
4 online theorielessen
– 
Lesgeld: €144,50. Dit bedrag is inclusief een zogenaamde ‘komfluit’ (hondenfluit) en de mogelijkheid tot een eenmalig telefonisch consult van maximaal 30 minuten in de periode tot en met zes weken na afloop van de cursus.

Vervolgcursussen

Vervolgcursus ‘Gehoorzaam & Sociaal’*
– Een les duurt 45 minuten
– Lesgeld: € 59,50 voor drie strippen

Vervolgcursus ‘Samenspel’*
– Een les duurt 45 minuten
– Lesgeld: € 44,50 voor drie strippen

* Deze lessen van deze cursussen zijn zelf in te plannen via ons online platform. Eén strip staat gelijk aan één les. De geldigheid van de strippen is 6 maanden vanaf de aankoopdatum.

Vervolgcursus ‘Hoopers’
– 5 wekelijkse lessen van 45 minuten
– Lesgeld: € 99,50.
– Vervolglessen Hoopers [gevorderd] met 15% korting.

Losse activiteiten

Wandel-4-Weekse
– Online cursus van 4 weken
– Lesgeld: start in 2023.

Intake
– Een intake is één-op-één en duurt 30 minuten.
– Lesgeld: € 15.

Privéles

Losse lessen
Er bestaat de mogelijkheid tot het volgen van privélessen. Losse lessen duren doorgaans 60 minuten en kosten € 60 per uur (excl. eventuele reiskosten a € 0,23 per km).

Hondenschool-aan-huis
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een puppy- of basiscursus aan huis. Dit lespakket bestaat uit 5 lessen van 60 minuten. Prijs op aanvraag.

Telefonisch consult
Liever een telefonisch consult? Een belafspraak duurt maximaal 30 minuten en kost € 20,00. Cursisten die een puppy-, basis-, puberpup- of vervolgcursus bij Hondenschool Epe volgen, krijgen 25% korting op het genoemde tarief.

Opmerkingen
– Alle genoemde bedragen zijn onder voorbehoud van fouten en inclusief BTW.
– Wij trainen uitsluitend in groepen tot maximaal 5 honden. Op deze manier kunnen wij u en uw hond voldoende persoonlijke aandacht geven. Het is onze ervaring dat de meeste cursisten de geringe meerprijs van de cursus er graag voor over hebben om in een kleine groep te kunnen trainen.
– Het cursusboek, de Mikki Clikka Ringclicker en de ‘komfluit’ (hondenfluit) zitten niet automatisch inbegrepen bij elk lespakket. Deze zijn echter tegen extra betaling ook los verkrijgbaar

Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!