Overname Hondenschool Epe

Een stille nieuwe start voor Hondenschool Epe

Vanaf 1 mei 2022 neemt Elmi, al langer actief betrokken als instructeur, officieel het stokje over van Bert als het gaat om het besturen van Hondenschool Epe. Helaas was Bert al sinds afgelopen 3 januari niet meer in staat om het reilen en zeilen van de hondenschool te bestieren wegens een levensveranderende gebeurtenis met blijvend lichamelijk letsel tot gevolg. Op deze wijze willen we Bert uit het diepst van ons hart bedanken voor zijn tomeloze inzet en passie waarmee hij Hondenschool Epe heeft opgezet en onderhouden.

Wat kunnen jullie verwachten? Allereerst zorgen we ervoor dat alle puppy-, basis- en puberpupgroepen door blijven gaan en daarnaast hopen we in de periode juni tot en met augustus ook nieuwe cursussen te starten. Daarover later meer!

Hondenschool Epe zal ook gaan werken met een online systeem: PlanWise. Dat betekent dat sommige cursussen uitgebreid gaan worden met online (theorie)lessen en dat je als bestaande klant (na registratie) ook online kan gaan aanmelden voor vervolgcursussen of workshops!

Wat betreft de verkoop van honden(vers)voer en -trainingsartikelen zal de voorraad op korte termijn weer aangevuld worden, zodat alles weer te verkrijgen is. Mocht je producten aanschaffen, houd er dan rekening mee dat er een nieuwe bankrekening is waar het naar overgemaakt mag worden!

Hondenschool Epe gaat door: kom jij binnenkort bij ons trainen?

 

 

Telefoonnummer:

E-mail:

Social media
Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!