Lesaanbod

Hondenschool Epe levert verschillende diensten: het geven van trainingen en de verkoop van vers vlees en hondentrainingsbenodigdheden.

Trainingmethodiek
Bij Hondenschool Epe vinden we het belangrijk om volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen te trainen, ter bevordering van het welzijn van mens en hond. Meer informatie over hoe wij trainen en een uitgebreid overzicht van onze trainingen kan je hier bekijken.

Hondentrainingen
We bieden trainingen aan voor zowel pups, puberhonden als oudere honden. Ook herplaatsers zijn van harte welkom! Op deze pagina staat een beknopt overzicht van onze trainingen, met bijbehorende tijdsduur en tarieven. Voor een overzicht van de lestijden en meer informatie over onze trainingslocatie, klik hier.

Verkoop
Naast ons trainingsveld staat een tuinhuis waaruit we o.a. vers vlees, trainingsworsten, biothane (grip)hondenlijnen en dergelijke verkopen. Voor meer informatie en de prijslijst, lees verder op deze pagina.

Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond of misschien wel privéles? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572. We horen graag van jullie!