Bert Pompert

Gecertificeerd hondentrainer en tevens de eigenaar van Hondenschool Epe.

Mijn loopbaan ben ik begonnen in het onderwijs, vervolgens ben ik na 12 jaar overgestapt naar een commerciële baan, waarna ik als zelfstandig trainer ("mensen-trainer") verder ben gegaan en tenslotte ben geëindigd als directeur van een werkplekbeveiligingsbedrijf in de Rail Infra. Sinds 1 januari 2018 ben ik gepensioneerd en heb ik mijn studie als hondentrainer afgemaakt bij de Martin Gaus Academie (zie foto). P.S. De Cane Corso naast mij was van de docent, maar ging iedere morgen keurig naast mij zitten en volgde de lessen eveneens zeer aandachtig.

Ik heb vanaf mijn twintigste jaar honden gehad en meestal meerdere tegelijk. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingsmodules gevolgd o.a. bij Dogvision en de Martin Gaus Academie. In januari 2019 heb ik mijn laatste certificaat behaald en ben ik aan de slag gegaan als hondentrainer. Als je meer over mijn persoon wilt lezen, volg mij dan op Facebook (https://www.facebook.com/bert.pompert )

Mijn eigen honden

Dirk (overleden: 22 maart 2021)

(Old English Bulldog)

Dirk was de senior van ons gezelschap. Hij is geboren in april 2012. Dirk was het prototype van een hippie: “make love, not war.”

Hij zou een conflict zo veel mogelijk uit de weg gaan, niet omdat hij bang was, maar hij had gewoon een hekel aan conflicten. Hij was echt de allerliefste hond, die ik ooit heb gehad.

Bob

(Old English Bulldog)

Bob is de jongste. Hij is als pup bij ons gekomen in januari 2018 en is op het moment van dit schrijven dus net goed en wel zijn pubertijd door.

Bob is energiek en atletisch (kruising Continental Bulldog en Leavitt Bulldog), is snel opgewonden en gaat nergens voor aan de kant, hetgeen best wel eens lastig is. Daarnaast  is hij zeer aanhankelijk.

 

Bella

(English Bulldog)

Bella is vanaf juli 2019 bij ons en is een herplaatser. 

Bella was 6 jaar oud toen ze bij ons kwam en heeft een, nogal groot,  “rugzakje”. Ze is in het verleden behoorlijk verwaarloosd en hoogstwaarschijnlijk ook mishandeld. We zijn druk doende om Bella m.b.v. medicatie en therapeutische training weer op de rit te krijgen en zullen daar waarschijnlijk nog wel geruime tijd mee bezig zijn.

Ik heb belangstelling voor een training!

Of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Scroll naar top