Online cursus

Online Puberpupcursus

Deze zomer vijf weken lang tips, theorie en praktijklessen om je hond te leren begeleiden tijdens die puberteit!

Startdatum: juni, juli en augustus 2023*
Kosten: binnenkort bekend.

* Als er genoeg animo is, zullen we in ieder geval elke maand een nieuwe (online) groep starten.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de laatste reguliere cursus [startdatum: 19 mei] voor de zomer? Klik hier!

Dit aanmeldformulier is voor de mensen die graag deel willen nemen aan de online puberpupcursus. Na aanmelding wordt je vrijblijvend op de wachtlijst gezet. Rond 1 juni krijg je dan een mail met meer informatie over de vorm, kosten en inhoud van de online puberpupcursus.

Waar kan je dan zoal aan denken bij een online puberpupcursus?

  • Elke week een theoriefilmpje boordevol kennis over de puberteit; denk aan wel/niet castreren, seksuele ontwikkeling, angstfases, opbouwen van zelfvertrouwen, opwindingsregulatie en socialisatie.
  • Elke week drie nieuwe oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan met je puberpup.
  • Een platform (vorm n.t.b.) waarbij je live je vragen kan stellen aan één van onze instructeurs en eventueel ervaringen kan uitwisselen met medecursisten en hun puberpups.
Mocht je graag iets terugzien, geef het aan in het aanmeldformulier! Dan kunnen wij het meenemen in het vormgeven van de cursus.
 
Alvast een hele fijne zomer gewenst met je puberpup!
 

Disclaimer: met dit aanmeldformulier peilen we onder andere de animo voor een online puberpupcursus. Bij vijf of meer serieus geïnteresseerde cursisten zal er minimaal éénmaal een online puberpupcursus starten. Mochten er minder geïnteresseerden zijn, kan het zijn dat we besluiten geen online puberpupcursus te creëren en onze energie en tijd te steken in het zoeken van een alternatief voor diegenen die wel geïnteresseerd waren.

Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!