Hoopers

Introductieles Hoopers

Kom nu laagdrempelig kennismaken met deze toffe hondensport!

Datum: n.t.b. in 2024
Tijden: n.t.b.*
Kosten: €17.50 voor 45 minuten les**.

* Na aanmelding wordt je ingedeeld op een tijdstip. Aanmelden is dus wel nodig! Kan je niet op deze datum? Geen probleem! Geef dat aan in het aanmeldformulier en we zoeken een ander moment waarop je een keertje mee kan draaien.

** Een groepsles duurt 45 minuten. Als het verstandiger is voor jullie om een privé-introductieles te plannen, bijvoorbeeld bij een reactieve hond, dan duurt de introductieles 25 minuten inclusief korte nabespreking. Geef dit aan in het aanmeldformulier en we plannen de privé-introductieles in op het dagdeel dat jullie kunnen.

Let op: wanneer hierboven bij het overzicht geen specifieke datum wordt genoemd, zal het automatisch een privé-introductieles worden.

Hoopers
In deze workshop maak je kennis met de relatief jonge sport Hoopers, een variant van behendigheid, maar dan veel minder fysiek belastend voor je hond. Je hond rent zelfstandig zonder dat jij meerent op jouw aanwijzen vloeiende lijnen in een parcours dat bestaat uit hoopers, tonnen en tunnels waarbij er niet gesprongen hoeft te worden. Hoopers is dus voor elke hond geschikt, want honden vinden het heerlijk om te rennen, uitgedaagd te worden om na te denken en gewoon lekker samen met hun baas bezig te zijn. Gaan jij en je hond deze leuke uitdaging aan?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een reguliere cursus? Klik hier!

Dit aanmeldformulier is voor de mensen die graag deel willen nemen aan de introductieles ‘Hoopers’. Aanmelden is mogelijk tot 36 uur van tevoren.

Vanwege de mentale en fysieke groei, adviseren we echt te starten met de groepscursus Hoopers vanaf de leeftijd van 10 maanden. Is je hond nog geen tien maanden, maar wil je alvast kijken of het wat voor jullie is, dan kan dit zeker! We hanteren een minimumleeftijd van 6 maanden voor de introductielessen en privétraining.

Hoopers is geschikt voor zowel jonge als oudere honden, omdat het fysiek minder belastend is dan bijvoorbeeld behendigheid. Het is een fantastische manier om betere te leren communiceren met je hond en je hond geniet met volle teugen wanneer ze door het parcours mogen rennen!

In 45 minuten neemt onze instructeur Miranda Splinter je mee in de wereld van Hoopers, leer je hoe jij je hond aanstuurt en rent je hond het eerste (mini-)parcours.

Voor deze introductieles betaal je slechts €17.50!

Wat houd je nog tegen? Tot snel bij Hoopers!
 
P.S. Is je hond reactief of nog geen ster in luisteren, dus twijfel je nog? Miranda heeft veel ervaring met reactiviteit en het opvoeden van (puber)honden. Juist tijdens zo’n (privé-)introductieles van 25 minuten kunnen jullie ontdekken of Hoopers iets voor jullie is! Miranda zal dan samen met jullie aan het einde van de les evalueren hoe het ging en bespreken welke opties er zijn qua Hoopers in jullie situatie of wat er eventueel nog nodig is qua aanvullende training om de Hooperscursus tot een succes te maken.
(Bij de onderstaande meerkeuzevragen is het mogelijk meerdere opties tegelijkertijd aan te vinken.)
Achtergrond onderstaande vragen: ook voor reactieve of nog niet altijd even gehoorzame honden is ruimte bij Hoopers, maar i.v.m. de indeling van de groepen is het voor ons handig dit bij voorbaat te weten. Op deze manier kunnen we deze honden extra ruimte bieden om succesvol mee te doen met de introductieles.
Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!