Bert Pompert

Bert Pompert

Wegens ziekte sinds januari 2022 niet meer werkzaam bij Hondenschool Epe.

Mijn loopbaan ben ik begonnen in het onderwijs, vervolgens ben ik na 12 jaar overgestapt naar een commerciële baan, waarna ik als zelfstandig trainer ("mensen-trainer") verder ben gegaan en tenslotte ben geëindigd als directeur van een werkplekbeveiligingsbedrijf in de Rail Infra. Sinds 1 januari 2018 ben ik gepensioneerd en heb ik mijn studie als hondentrainer afgemaakt bij de Martin Gaus Academie (zie foto). P.S. De Cane Corso naast mij was van de docent, maar ging iedere morgen keurig naast mij zitten en volgde de lessen eveneens zeer aandachtig.

Ik heb vanaf mijn twintigste jaar honden gehad en meestal meerdere tegelijk. De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingsmodules gevolgd o.a. bij Dogvision en de Martin Gaus Academie. In januari 2019 heb ik mijn laatste certificaat behaald en ben ik aan de slag gegaan als hondentrainer. Als je meer over mijn persoon wilt lezen, volg mij dan op Facebook.

Deze tekst is sinds januari 2022 niet meer actueel. Helaas is Bert door ziekte sindsdien niet meer in staat om les te geven of zijn sociale mediakanalen bij te houden.

Contact informatie

Telefoonnummer:

E-mail:

Social media

Dirk (overleden: 22 maart 2021)

Old English Bulldog

Dirk was de senior van ons gezelschap. Hij is geboren in april 2012. Dirk was het prototype van een hippie: “make love, not war.”

Hij zou een conflict zo veel mogelijk uit de weg gaan, niet omdat hij bang was, maar hij had gewoon een hekel aan conflicten. Hij was echt de allerliefste hond, die ik ooit heb gehad.

Bob

Old English Bulldog

Bob is de jongste. Hij is als pup bij ons gekomen in januari 2018 en is op het moment van dit schrijven dus net goed en wel zijn pubertijd door.

Bob is energiek en atletisch (kruising Continental Bulldog en Leavitt Bulldog), is snel opgewonden en gaat nergens voor aan de kant, hetgeen best wel eens lastig is. Daarnaast  is hij zeer aanhankelijk.

Bella

English Bulldog

Bella is vanaf juli 2019 bij ons en is een herplaatser.

Bella was 6 jaar oud toen ze bij ons kwam en heeft een, nogal groot,  “rugzakje”. Ze is in het verleden behoorlijk verwaarloosd en hoogstwaarschijnlijk ook mishandeld. We zijn druk doende om Bella m.b.v. medicatie en therapeutische training weer op de rit te krijgen en zullen daar waarschijnlijk nog wel geruime tijd mee bezig zijn.

Welkom bij Hondenschool Epe!

Ben je op zoek naar een cursus voor je hond, in een groep of juist bij jullie thuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de hond én 'baas' gezien worden, dus houden we onze groepen bewust klein en is er tijdens de les ruimte voor persoonlijke aandacht of we plannen een privéles.

Vragen? Stuur een WhatsAppbericht naar 06-38995572 of mail naar info@hondenschool-epe.nl. We horen graag van jullie!