Hoe lang duurt een cursus en wat kost het?

Puppycursus
– 10 wekelijkse lessen van 45 minuten
– Lesgeld: € 145,00. Dit bedrag is inclusief cursusboek en Mikka Clikka Ringclicker.

Puberpupcursus | Nieuw!
– 5 wekelijkse lessen van 60 minuten
Lesgeld: €85,00. Dit bedrag is inclusief een zogenaamde ‘komfluit’ (hondenfluit) en de mogelijkheid tot een eenmalig telefonisch consult van maximaal 30 minuten in de periode tot en met zes weken na afloop van de cursus.

Vervolgcursus
– 10 wekelijkse lessen van 45 minuten
– Lesgeld: € 125,00. Dit bedrag is inclusief zogenaamde ‘komfluit’ (hondenfluit).

Overige opties:
– Tevens bestaat de mogelijkheid tot het volgen van privélessen. Losse lessen duren doorgaans 60 minuten en kosten € 45,00 per uur (excl. eventuele reiskosten a € 0,19 per km).
– Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van een puppycursus aan huis. Dit lespakket bestaat uit 5 lessen van 60 minuten.
– Liever een telefonisch consult? Een belafspraak duurt maximaal 30 minuten en kost € 20,00 (incl. BTW). Cursisten van Hondenschool Epe krijgen 25% korting op het genoemde tarief.

Opmerkingen
– Wij trainen uitsluitend in groepen tot maximaal 4 honden. Op deze manier kunnen wij u en uw hond voldoende persoonlijke aandacht geven. Het is onze ervaring dat de meeste cursisten de geringe meerprijs van de cursus er graag voor over hebben om in een kleine groep te kunnen trainen.
– Het cursusboek, de Mikka Clikka Ringclicker en de ‘komfluit’ (hondenfluit) zitten niet automatisch inbegrepen bij elk lespakket. Deze zijn echter tegen extra betaling ook los verkrijgbaar.

Belangstelling?

Of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Scroll naar top