Duur en kosten

Hoe lang duurt een cursus en wat kost het?

Een puppycursus of vervolgtraining bestaat uit 10, wekelijkse ,lessen van 45 minuten.
Wij trainen uitsluitend in groepen tot maximaal 4 honden. Op deze manier kunnen wij u en uw hond voldoende persoonlijke aandacht geven. Het is onze ervaring dat de meeste cursisten de geringe meerprijs van de cursus er graag voor over hebben om in een kleine groep te kunnen trainen.

Als de instructeur ziek is of de weersomstandigheden zijn te extreem (hitte, koude) dan komt de les te vervallen en wordt deze doorgeschoven naar de week erop. Als u op vakantie gaat en dit ruim vooraf aan de instructeur doorgeeft, dan worden uw lessen doorgeschoven naar het moment dat u terug bent.

Mocht u verhinderd zijn een keer te komen trainen, dan telt deze gemiste les wel mee in de totaaltelling. Het is dus geen "10-rittenkaart" systeem. In principe volg je gedurende 10 opeenvolgende weken de trainingen.

De puppycursus kost € 145,00. Hiervoor krijgt u naast de 10 trainingen ook een Mikka Clikka Ringclicker en ons cursusboek.

Een vervolgcursus kost € 125,00. Dit is inclusief een zogenaamde "hondenfluit of komfluit", maar exclusief een Mikka Clikka Ringclicker of cursusboek. Deze zijn tegen extra betaling te verkrijgen.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het volgen van privé-lessen. Losse lessen duren 1 uur en kosten € 45,00 (excl. eventuele reiskosten a € 0,19 per km). Het is ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief gebruik te maken van een puppycursus aan huis. Dit lespakket bestaat uit 5 lessen van 60 minuten.

Belangstelling?

Of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Scroll naar top