Verkoop en verhuur

Het "tuigjes-ruilsysteem"

Wij zijn voorstander van tuigjes i.p.v. halsbanden. De reden hiervoor is dat de nek van een hond een zeer kwetsbaar gedeelte is, waarin zich, naast slokdarm en wervels, veel zenuwbanen bevinden. Een tuigje moet goed passen en de “ellende” met pups is, dat ze er met enige regelmaat uitgroeien. Teneinde te voorkomen dat je iedere keer een nieuw tuigje moet kopen, hebben wij als extra service een zogenaamd “tuigjes-ruilsysteem”.

Hoe het werkt.

Stel: je pup heeft een tuigje nodig, maat “mini-mini”. Dit tuigje kost € 32,00.* Op het moment dat hij/zij eruit is gegroeid, lever je het “oude” tuigje in en krijg je het geld minus de “huur” (€ 7,50) weer terug. Dus € 32,00 - € 7,50 = €24,50 Je krijgt een nieuw tuigje b.v “mini”, deze kost € 33,00*. Na verrekening met het “oude tuigje” betaal je derhalve € 8,50 bij voor het nieuwe tuigje. Let wel. Inname van gebruikte tuigjes geschiedt slechts als deze NIET kapot zijn.

Verkoop biothane hondenriemen

Als trainingsriem prefereren we een riem van zo'n 3 meter lengte. Daarmee kan zowel de hond als de begeleider (in het algemeen) goed uit de voeten. Biothane is een oersterk en licht materiaal dat gemakkelijk schoon te houden is, maar niet in veel winkels verkocht wordt. Vandaar dat we het zelf maar verkopen.
Voor hondeneigenaren die hun hond wel veel vrijheid willen geven, maar niet helemaal los willen laten lopen , hebben we 10 meter lange zogenaamde sleeplijnen.
Dit zijn lijnen zonder handvat aan het uiteinde, zodat de hond niet verstrikt kan raken in bosjes e.d. Biede afmetingen hebben we op voorraad en wel in twee breedtes: 12 MM en 16 MM.

Verkoop diepvries versvlees

Wij verkopen de volgende 2 merken: KIVO en Energique. KIVO: Rund & Kip Compleet, Kip & Vis Compleet, Kip Compleet, Rund Compleet, Kalkoen Compleet, 5 Diersoortenmix Compleet en Pens-Kip Compleet
Energique:Nr 1 – Volwassen Hond

Als je belangstelling hebt voor een van de bovenstaande merken versvoer, neem dan via Whats App contact met mij op om een afspraak te maken.

Openingstijden | Verkoop

Maandag 18.30 - 20.30 uur
Dinsdag 18.00 - 20.00 uur
Woensdag 17.00 - 19.00 uur
Zaterdag 11.00 - 17.00 uur

Prijslijst

Tuigjes - Julius K9:

De maten 2 en 3 worden uitsluitend op bestelling geleverd

Hondenriemen (Biothane)

Afwijkende maten op aanvraag.

Los handvat sleeplijnen: € 6,-

Betalingen op bankrekeningnummer NL 48 INGB 0004 2995 54 t.n.v. Bombadil o.v.v. KIVO,  Energique, Naturis, Riem of Tuigje

Belangstelling?

Of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Scroll naar top