Aanmelding pups en oudere honden (update 14 september 2020)

Zo langzamerhand begint de planning weer op orde te komen. Eerst door corona en later door de hittegolf was een en ander behoorlijk in de war geraakt. Mijn streven is om per “trainingsdag” 2 puppycursussen en 1 vervolgcursus te organiseren.

Dat begint nu weer aardig te lukken.

Ik verwacht met een paar weken weer plek beschikbaar te hebben op de maandagavond.

Daarnaast is het zo dat mijn collega Elmi Huls per 29 september op de dinsdagavond ook trainingen gaat geven, zodat we hopelijk iedereen tevreden kunnen stellen. Als je belangstelling hebt, stuur mij dan bij voorkeur een app op: 06 543 75 062 of een mail: info@hondenschool-epe.nl.

2 reacties op “Aanmelding pups en oudere honden (update 14 september 2020)”

  1. Aard van de Kamp/Ankie Lokker

    Goedendag, wij hopen over een kleine 2 weken een nieuwe pup te krijgen. Het betreft een Rottweiler-pup, een reutje. Onze vorige hond, Max, was ook een Rottweiler. Helaas hebben we hem op bijna 11 jarige leeftijd in moeten laten slapen. Ik las op de website dat u ook lessen verzorgd op de maandagavond. Graag hoor ik of u binnenkort ook plaats heeft voor Sepp en mij.

    1. Beste Aard,
      Momenteel loopt mijn planning niet zoals ik graag zou willen. Door de warmte kan ik geen trainingen geven en schuiven al mijn lessen op. Ik verwacht vanaf volgende week weer les te kunnen geven. Zou je mij je gegevens willen mailen op info@hondenschool-epe.nl ? Dan kan ik in de gaten houden, wanneer ik weer plaats voor je heb op de maandagavond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top